/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

12 septembrie 2021 a fost o zi de succes a lui Daniel Ricciardo în Formula 1

missing
13 septembrie 2021, ora 09:26

Ieri, 12 septembrie 2021, a fost o zi de succes în cariera lui Daniel Ricciardo în calitate de pilot de Formula 1. Pilotul australian în vârstă de 32 de ani a câştigat Marele Premiu al Italiei, desfăşurat pe legendarul circuit de la Monza!

Acesta este primul succes obţinut de Ricciardo sub culorile echipei McLaren, pentru care concurează din acest sezon, şi al optulea din cariera sa. McLaren a așteptat aproape nouă ani pentru cea de-a 183-a victorie din Formula 1, după ce ultima a înregistrat-o anterior Jenson Button la Marele Premiu al Braziliei din 2012!

Citeşte continuarea şi vezi cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram