/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Automobili Lamborghini și materialele compozite. Peste 35 de ani de experiență relatată în 12 repere

missing
13 septembrie 2021, ora 13:39

Un punct forte al designului produsului Automobili Lamborghini este dezvoltarea și aplicarea materialelor ușoare din fibră de carbon. Cercetarea continuă și o abordare inovatoare au contribuit la plasarea Lamborghini în fruntea acestui sector de peste 35 de ani. Iată 12 repere din această istorie extraordinară!

1983: Lamborghini lansează pentru prima dată dezvoltarea și utilizarea fibrelor de carbon. Noul departament Esperienza Materiali Compositi (cunoscut sub numele de E.Co), a fost înființat datorită sosirii unui know-how din Seattle, dezvoltat din primele componente din fibră de carbon și Kevlar din Boeing 767! Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram