/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/HOROSCOP/ Poate fi o zi destul de grea pentru Vărsători. Leii au parte de lecții de viață deosebit de importante

missing
13 septembrie 2021, ora 09:28

Poate fi o zi destul de clar pentru Vărsători. Leii au parte de lecții de viață deosebit de importante.

Horoscop Berbec – 13 septembrie 2021: Va trebui să intervii în propriile planuri, ca să corespundă cu dorința, din ce în ce mai intensă, de a face ceva concret pentru progresul tău pe plan profesional și nu numai.

Horoscop Taur – 13 septembrie 2021: Ai la dispoziție o zi înteagă ca să începi să te lămurești în legătură cu anumite investiții, planuri de afaceri sau în legătură cu intențiile unora dintre parteneri, de orice fel ar fi aceștia.

Horoscop Gemeni – 13 septembrie 2021: Este important să fii sigur pe ceea ce ai de discutat cu partenerul de cuplu sau o altă persoană esențială din viața ta. Ca să reușești să ajungi la o înțelegere, la fel de clară.

Horoscop Rac – 13 septembrie 2021: Contează mult ce gândești și ce simți față de munca pe care o faci zi de zi. Dacă nu-ți place ce faci, va trebui să recunoști, față de tine, acest lucru și să încerci să îndrepți lucrurile, atât cât se poate.

Horoscop Leu – 13 septembrie 2021: Ai parte de lecții de viață deosebit de importante, dar care vin subtil, mai ales prin experiențele asociate cu cei dragi, eventual aflați la mare distanță de tine.

Horoscop Fecioară – 13 septembrie 2021: Ar fi bine să spui ce ai de spus, chiar dacă nu va fi ușor, mai ales în situațiile speciale de la serviciu sau din familie. Vei învăța lucruri prețioase despre tine și despre cei din jur.

Horoscop Balanță – 13 septembrie 2021: Chiar dacă cei dragi nu par dispuși să te asculte, ar fi bine să ai răbdare cu ei și să încerci să-i convingi. Cuvintele nu te ajută prea mult, dar gesturile pot ajunge mai departe decât ele.

Horoscop Scorpion – 13 septembrie 2021: Este posibil ca un bun prieten să te surprindă neplăcut cu o reacție dură față de un plan comun, care anulează o promisiune făcută față de tine. Dar nu trebuie să uiți de faptele bune ale acestui om.

Horoscop Săgetător – 13 septembrie 2021: Există o contradicție importantă între rolul tău din familie și cei din societate și asta poate crea o tensiune mai greu de suportat. Ar fi bine să-ți asumi deplin propriile decizii, chiar dacă unii nu te înțeleg.

Horoscop Capricorn – 13 septembrie 2021: S-ar putea să te ispitească gândul de a renunța la un plan făcut împreună cu un apropiat. Orice ai avea de gând, mai întâi trebuie să fii sigur pe deciziile tale și apoi să le și explici celor implicați.

Horoscop Vărsător – 13 septembrie 2021: Poate fi o zi destul de grea, din cauza unor probleme care cer de la tine calități pe care nu le-ai avut niciodată la îndemână. Ți se cere un efort, dar nu e chiar atât de dificil pe cât pare.

Horoscop Pești – 13 septembrie 2021: Te poate afecta mai mult decât e cazul o aparentă pierdere de imagine pe plan social sau profesional. Faptele tale sunt clare, pentru cei care chiar contează.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram