/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Municipalitatea rămâne sub cod roșu de COVID! Comisia extraordinară de sănătate publică se întrunește astăzi

missing
13 septembrie 2021, ora 16:24

Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chişinău se întruneşte în şedinţă, astăzi, 13 septembrie. Asta în condițiile în care situația pandemică nu dă semne de îmbunătățire, iar municipiul Chișinău rămâne sub cod roșu de COVID – 19. Despre asta a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

„Cât despre numărul cazurilor de îmbolnăviri şi internări cu coronavirus, acestea sunt în continuă creştere, de aceea, rămânem în alertă’’, a scris Ion Ceban.

La Centrul COVID MoldExpo sunt în total 284 de pacienți, inclusiv 267 în staționar la tratament. Totodată, 23 de pacienți din Capitală sunt internaţi în terapie intensivă în stare gravă. La Spitalul Municipal de Ftiziopneumologie sunt internați 90 de pacienți.

Totodată, edilul menționează că în mun. Chișinău a fost înregistrată cea mai înaltă rata de imunizare împotriva COVID-19 – peste 30% din populația generală.

În acest context, primarul îndeamnă oamenii să continue să meargă la centrele de imunizare pentru a-și administra vaccinul împotriva noului coronavirus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram