/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un italian de 21 de ani a stabilit un nou record mondial. Acesta a reușit să țină minte un număr format din 630 de cifre într-un interval de cinci minute

13 septembrie 2021, ora 16:13

Andrea Muzii, un italian în vârstă de 21 de ani, a câştigat Campionatele mondiale de memorie, găzduite anul acesta de Germania, stabilind un nou record mondial. Tânărul a reușit să țină minte numărul format din 630 de cifre într-un interval de cinci minute, scrie Digi24.

Printre alte realizări, italianul a stabilit un record, reuşind să memoreze un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de cinci minute în cadrul probei „Numere Rapide”, a declarat organizatorul competiţiei, Steffen Buetow.

Dacă performanţa sa va fi confirmată, acesta va fi un record mondial. Tânărul câştigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL cu un scor record de 8.594 de puncte, ocupând primul loc din circa 1.700 de participanţi.

Concurenți din cinci ţări au luat parte la evenimentul desfăşurat în Torgelow, estul Germaniei, participând la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvenţe de cuvinte sau a unor serii extinse de numere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram