/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Astăzi începe noul sezon Champions League. Când va debuta Sheriff Tiraspol în competiție?

14 septembrie 2021, ora 13:24

Astăzi începe noul sezon Champions League (CL). Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, evoluează în grupa D și va debuta miercuri, 15 septembrie, împotriva ucrainenilor de la Șahtior Donețk. Meciul se va disputa la Tiraspol, cu începere de la ora 19:45. 

Amintim că „viespile” au reușit în luna august o calificare istorică în Champions League. Sheriff Tiraspol este prima echipă din Republica Moldova care merge în grupele celei mai tari competiții între cluburi. Sheriff va mai juca împotriva lui Real Madrid și Inter Milano, echipe care fac parte din grupa D.

GSP scrie că toate cele 32 de grupări participante în CL valorează în total 14,4 miliarde, potrivit transfermarkt.de și se atestă o creștere de 11,6% față de sezonul precedent. Primele zece ocupă mai mult de jumătate din sumă (58%), câștigând ultimele 11 turnee ale Ligii. Lotul Sheriff-ului valoarează aproximativ 12 milioane de euro, fiind echipa cu cei mai ieftini jucători din competiție.

Marile favorite din acest an sunt PSG și Manchester City, cluburile deținute de statele arabe. Trofeul Champions League 2020-2021 a fost cucerit de Chelsea Londra, englezii s-au impus în finală împotriva lui PSG, scor 1-0.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram