Ziua Națională a Vinului a fost anulată în acest an. Motivul este numărul mare de cazuri COVID-19 din ultima perioadă. Anunțul a fost făcut de Oficiul Național al Viei și Vinului, într-o postare pe Facebook.

„Stimaţi reprezentanţi ai sectorului vitivinicol, susţinători şi promotori ai vinului moldovenesc, Vă aducem la cunoştinţă că, în contextul pandemic, pentru prevenirea răspândirii infecţiei Covid-19 (SARS-COV-2), toate evenimentele publice, festive, vor fi anulate, inclusiv Ziua Naţională a Vinului”, se conține în mesajul reprezentanților Wine of Moldova.

Ziua Națională a Vinului va ajunge în acest an la ediția cu numărul 20. Amintim că în 2020, evenimentul a fost mai mult unul virtual, iar obișnuitele standuri ale producătorilor vinicoli au lipsit din Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!