/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un câine din rasa Teckel, care suferă de albinism, a devenit faimos pe Instagram. Are peste patru mii de urmăritori!

14 septembrie 2021, ora 13:05

Un câine din rasa Teckel, care suferă de albinism, a devenit faimos pe Instagram datorită afecțiunii sale, după ce a fost adoptat de o stăpână iubitoare.

Câinele în vârstă de opt ani, pe nume Duke, a fost adoptat de o tânără din Texas, pe nume Mercedes Andrade, după ce a așteptat mult timp șansa de a face parte dintr-o familie.

Înfățișarea câinelui este cauzată de albinism, o condiție caracterizată prin lipsa melaninei. Pe lângă nuanța albă a părului și ochii albaștri, Duke este parțial surd și orb și suferă de o boală cardiacă, scrie digi-animalworld.

Dar, în ciuda problemelor sale, Duke duce o viață fericită iar Mercedes, care l-a adoptat în 2013, spune că a fost dragoste la prima vedere.

„Până în ziua în care l-am cunoscut pe Duke nu văzusem și nu auzisem niciodată despre un teckel albinos. Teckel crem, cu pete, albastru, gri, piebald, le-am văzut pe toate, dar alb curat, cu nas roz și ochi albaștri, niciodată!”, a adăugat Mercedes.

Datorită aspectului fizic unic pe care îl are, Duke este adesea oprit de oameni în parcuri și primește zeci de mesaje admirative de la cei 4171 de admiratori de pagina de Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram