Primăria municipiului Chișinău informează că marți, 14 septembrie, cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, se vor afla în sectorul Centru și în orașul Cricova.

Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi în sectorul Centru, Piața Marii Adunări Naționale, adiacent str. A. Pușkin, iar autobuzul se va deplasa în orașul Cricova, str. Chișinăului, 108, adiacent Centrul de Sănătate.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii septembrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

În Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare anti COVID-19, s-au administrat peste 1.330.000 doze de ser. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 730 mii de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!