Situația pandemică se agravează! Ministerul Sănătății anunță că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1153 de cazuri noi de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate aproape nouă mii de teste de laborator. 935 dintre persoanele confirmate astăzi cu COVID nu erau vaccinate. 

Din numărul total de cazuri noi, 18 sunt de import, câte patru din Turcia și Ucraina, câte două din România și Italia și câte unul din Bulgaria, Danemarca, Egipt, Germania, Israel și Spania.

15 dintre bolnavii diagnoscticați care au primit astăzi un diagnostic sunt lucrători medicali.

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns astfel în țara noastră la 277854.

Din nefericire, alți 11 moldoveni au pierdut lupta cu COVID – 19. Victimele aveau între 47 și 87 de ani și sufereau de mai multe maladii grave. De la începutul pandemiei, 6559 de moldoveni au murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Vestea bună este că alte 642 de persoane au fost vindecate. În total, 264430 s-au tratat de coronavirus.

În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internați 1218 oameni confirmați cu coronavirus. 85 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, iar cinci sunt supuși ventilării mecanice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!