A fost modificată componența Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP). Un proiect în acest sens a fost aprobat la ședința de astăzi a Guvernului. 

Astfel, componența CNESP a fost completată cu specialiști în domeniul sănătății publice reprezentanți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, ai Academiei de Științe a Moldovei, ai Școlii de Management în Sănătate Publică, ai instituțiilor medico – sanitare publice implicate în gestionarea pandemiei, de toate nivelele și ai societății civile.

Proiectul mai prevede că la lucrările comisiei pot participa cu drept de vot consultativ, reprezentanții organismelor internaționale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!