/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Racii pot avea divergențe majore în cuplu, iar Peștii trebuie să evite deciziile cu impact financiar

15 septembrie 2021, ora 08:56

Racii pot avea divergențe majore în cuplu, iar Peștii trebuie să evite deciziile cu impact financiar. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop Berbec – 15 septembrie 2021: Ar fi bine să te abții de la replicile dure cu care ești obișnuit să pui capăt oricărui conflict, mai ales în mediul de la serviciu. Rezultatele nu vor fi cele pe care le aștepți tu.

Horoscop Taur – 15 septembrie 2021: Ești mai rece astăzi din diverse motive, afișezi o dezamăgire pe care cei din jur nu o vor înțelege mai deloc. Poate ar trebui să-ți clarifici emoțiile în intimitate și abia apoi să judeci reacțiile celorlalți.

Horoscop Gemeni – 15 septembrie 2021: Relațiile cu cei dragi pot fi umbrite astăzi de dorințele tale, cele pe care le controlezi mai greu sau deloc. Ar trebui să faci un efort, pentru binele tuturor, și să te abții de la orice fel de exagerare.

Horoscop Rac – 15 septembrie 2021: Sunt posibile divergențe majore în cuplu, pornind de chestiuni importante, legate de casă sau de familia unuia sau altuia. Soluții există, dar pentru a le găsi, trebuie să le cauți, nu să te consumi inutil.

Horoscop Leu – 15 septembrie 2021: Este o zi care îți poate da unele planuri peste cap, dar cu ceva mai multă răbdare și fără să-ți pierzi cumpătul, vei reuși nu doar să obții rezultatele dorite, ci și să-ți protejezi bunele relații cu cei din jur.

Horoscop Fecioară – 15 septembrie 2021: Astăzi contează mult orice gest frumos pe care ești dispus să-l faci față de cei dragi. Există o tensiune în aer care te poate împiedica să realizezi bunele intenții care te vor urmări toată ziua.

Horoscop Balanță – 15 septembrie 2021: Ar fi bine să ții cont de acel presentiment negativ care te îndeamnă să te abții de la a face presiuni asupra celor dragi, pentru ca aceștia să fie de acord cu tine.

Horoscop Scorpion – 15 septembrie 2021: Sunt mai multe elemente care indică posibile perturbări ale comunicării normale, așa că ar fi bine să acorzi mai multă atenție replicilor pe care le alegi, mai ales celor prin care îți exprimi nemulțumirile.

Horoscop Săgetător – 15 septembrie 2021: Chiar dacă resursele ți se par limitate, o bună organizare nu-ți va aduce doar satisfacția de a-ți rezolva problemele curente, ci și pe cea a eliminării unei forme de risipă.

Horoscop Capricorn – 15 septembrie 2021: De la tine pornesc inițiativele care pot da peste cap planurile făcute de cei dragi. Este important să accepți faptul că și ei au dreptul de a decide în legătură cu viața lor.

Horoscop Vărsător – 15 septembrie 2021: Dincolo de problemele cu care ești obișnuit deja se conturează o lipsă de înțelegere a unor situații cu care te întâlnești destul de des. Poate că ar fi bine să încerci să le cercetezi cu atenție.

Horoscop Pești – 15 septembrie 2021: Deciziile cu impact financiar ar trebui evitate astăzi sau să te asiguri că au fost îndelung gândite. Ai tendința de a ascunde o dezamăgire sub o mască de om îngăduitor cu slăbiciunile altora.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram