Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a amânat congresul din luna noiembrie din cauza situației epidemiologice. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a formațiunii, Adriana Vlas. 

„Congresul Partidului era planificat pentru 28 noiembrie, dar ținând cont de situația pandemică, noi ne lăsăm posibilitatea să revenim asupra deciziei. O să urmărim foarte atent cum o să evolueze pandemia și o să luăm o decizie. Cert este că trebuie să facem congres, este o ocazie foarte bună după un scrutin electoral să vii cu o reconfirmare în cadrul partidului. Eu o să candidez la funcția de președinte al partidului”, a declarat președintele interimar al formațiunii Igor Grosu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!