/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bărbat a decedat la spital, după ce a fost lovit de o mașină la Vadul lui Vodă. La volanul automobilului s-ar fi aflat un angajat MAI

15 septembrie 2021, ora 12:23

Un bărbat a murit la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada regulamentar. Potrivit Deschide.md, la volanul automobilului s-ar fi aflat un bărbat în vârstă de 59 ani, angajat Ministerul Afacerilor interne. Accidentul a avut loc ieri, 14 septembrie, în jurul orei 20:00, la Vadul lui Vodă.

În urma impactului, victima a fost transportat la spital cu diverse traumatisme. Din nefericire, medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a decedat în această dimineață.

Oamenii legii au inițiat un proces penal, iar suspectul riscă închisoare de la trei la șapte ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram