/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

În atenția șoferilor! Timp de o lună, traficul rutier va fi suspendat pe un tronson al străzii Alexandru cel Bun din Capitală

missing
16 septembrie 2021, ora 10:11

Timp de o lună, în perioada 16 septembrie – 24 octombrie curent, traficul rutier va fi suspendat pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Maria Cebotari, din motiv că vor executate lucrări de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și celor de canalizare.

Potrivit Primăriei Chișinău, pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171 și 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Sfatul Țării, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram