/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Urmărire ca-n filme la Glodeni! Cu poliția pe urme, un bărbat a ajuns cu mașina ticsită cu țigări într-un lan de floarea-soarelui

missing
16 septembrie 2021, ora 17:02

Urmărire ca-n filme în apropiere de localitatea Moara Domnească, din raionul Glodeni, lângă zona de frontieră. Un bărbat a ajuns cu mașina ticsită cu țigări într-un lan de floare-soarelui, încercând să fugă de poliție. 

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 07:00. Bărbatul se deplasa cu un „Volkswagen Sharan”. Fiind stopat de polițiști, șoferul a ignorat cerințele continuându-și deplasarea cu viteză excesivă spre orașul Glodeni.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului derapând de pe traseu într-un lan cu floarea-soarelui, după care a abandonat mașina. Ulterior, polițiștii au stabilit că, în automobil se aflau 15 mii de pachete cu produse de tutun. Este vorba despre circa 300 de mii de țigări.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru tentativă de contrabandă cu mărfuri accizate.

În urma măsurilor speciale de investigații a fost stabilit proprietarul automobilului, dar urmează să fie stabilită și persoana care transporta țigările.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram