Ai noștri în Europa! Internaționalul moldovean, Oleg Reabciuk, a marcat golul victoriei pentru Olympicos, într-un meci din grupele Europa League

17 septembrie 2021, ora 13:02

Internaționalul moldovean, Oleg Reabciuk, a marcat aseară primul său gol în tricoul formației Olympiacos (Grecia). Reușita sa a fost decisivă pentru formația elenă la debutul în faza grupelor Ligii Europei. Reabciuk a înscris golul victoriei în minutul 87 al meciului cu Antwerp (Belgia), disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis, informează FMF.

Amintim că Oleg Reabciuk a fost declarat cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut.

El s-a transferat la Olympiacos la începutul acestui an. În campionatul Greciei a jucat 21 de meciuri, în 18 dintre ele fiind titular. În sezonul trecut, el a devenit campion al Greciei, formația elenă adjudecându-și cel de-al 46-lea titlu de campioană din istorie.

În cariera sa, apărătorul de 23 de ani a mai jucat la formațiile Porto și Paços Ferreira (ambele din Portugalia). Începând cu anul 2018, Oleg Reabciuk apără culorile Naționalei Moldovei, pentru care a evoluat în 30 de partide.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram