Un copil de doi ani a fost găsit joi de oamenii legii, singur, în plină stradă, în orașul Bender, regiunea transnistreană. Băiatul era încălțat în ciupici, avea pe el doar scutecul, era murdar, flămând și cu zgârieturi pe tot corpul. 

Oamenii legii au fost alertați de către un trecător. Ajunși la fața locului, aceștia l-au luat pe băiat și l-au spălat, l-au îmbrăcat și l-au hrănit, iar apoi, micuțul a adormit.

În urma verificărilor, a fost stabilit că nimeni nu a comunicat la miliție despre dispariția copilului. Oamenii legii au bătut din ușă în ușă, în apartamentele din sectorul în care a fost găsit băiatul.

La scurt timp mama copilului a fost identificată. Aceasta s-a dovedit a fi o femeie de 25 ani. Ea se afla în stare de ebrietate, având în grijă încă un copil de doi ani, care nu se bucura de atenția cuvenită. Tânără este originară din satul Hagimus, raionul Căușeni.

Ambii copii au fost duși la Centrul Mamei și Copilului din orașul Bnender pentru îngrijiri medicale. Femeia riscă să fie privată de drepturile părintești și cercetată penal pentru creșterea necorespunzătoare a copiilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!