/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Și-a înjunghiat consăteanul cu un cuțit, după ce au consumat băuturi alcoolice. Victima a ajuns la spital

missing
17 septembrie 2021, ora 12:36

Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un consătean. Acesta a mers în vizită la un prieten pentru a consuma băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între aceștia ar fi apărut un conflict. Pentru a se apăra de loviturile oaspetelui, gazda casei a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură.

Potrivit poliției, cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior au adormit. La scurt timp, victima s-a trezit din somn și a început să-l lovească pe bărbatul în vârstă de 64 ani. Pentru a se apăra, stăpânul casei a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură prietenului de pahar în regiunea pieptului.

Incidentul a avut loc ieri, 16 septembrie. Bărbatul de 47 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram