Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un consătean. Acesta a mers în vizită la un prieten pentru a consuma băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între aceștia ar fi apărut un conflict. Pentru a se apăra de loviturile oaspetelui, gazda casei a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură.

Potrivit poliției, cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior au adormit. La scurt timp, victima s-a trezit din somn și a început să-l lovească pe bărbatul în vârstă de 64 ani. Pentru a se apăra, stăpânul casei a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură prietenului de pahar în regiunea pieptului.

Incidentul a avut loc ieri, 16 septembrie. Bărbatul de 47 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!