/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

ZIM Hyperliner e viziunea unui GAZ-12 pentru secolul XXI

missing
17 septembrie 2021, ora 18:47

Designerul independent Serghei Barinov, care a devenit anterior cunoscut în spaţiul online cu proiecte precum o alternativă a sedanului AURUS Senat de la ZIS, o interpretare modernă a break-ului GAZ-24 sau a unui coupe Volga, a făcut publice imagini cu o nouă maşină interesantă pe care şi-ar dori să o vadă lansată de către constructorii autohtoni ruşi.

Proiectul a fost botezat ZIM Hyperliner. ZIM era numit primul model de talie “executive” al Uzinei de Automobile Gorki. După 1957 a fost redenumit în GAZ-12 şi a fost predecesorul legendarului GAZ-13 “Chaika”. Vezi toate imaginile disponibile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram