/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Un bărbat de 61 de ani din Edineț a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul este cercetat penal

missing
18 septembrie 2021, ora 14:55

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, în localitatea Terebna din raionul Edineț. Un bărbat a decedat, după ce a fost lovit de o mașină. Pasagera care se afla în automobil a fost internată în spital. Oamenii legii spun că totul s-a produs din motiv că șoferul a pierdut controlul volanului. 

Mașina de marca „Mercedes” era condusă de un tânăr de 21 de ani, din raionului Edineț. În automobil se mai afla și o tânără de 19 ani. Din motive necunoscute, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe drum și a tamponat un bărbat de 61 de ani, din satul Terebna, care se afla pe scaun lângă gardul organizației unde activa în calitate de paznic.

În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței, iar pasagera a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Raional Edineț. Șoferul nu se afla în stare de ebrietate, spun polițiștii.

Acum șoferul va fi cercetat penal în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram