Porsche a adus mai multe noutăți în standul său de la IAA 2021, care a fost amenajat în una din zonele centrale ale orașului bavarez.

Marea premieră avea să fie conceptul Mission R, care ne dă de înțeles că Porsche s-ar gândi în modul cel mai serios la un model de curse electric. A doua premieră, care pe mine pur și simplu m-a cucerit, este conceptul 919 Street, un prototip care nu va deveni model de serie, dar care reprezenta un studiu de design al viitorului hipercar Porsche ce avea să înlocuiască 918 Spyder.

Și nu în ultimul rând, tot aici am descoperit și noua generație 911 GT3, un model care deja în acest an ar trebui să ajungă și în Moldova. Dar mai multe despre premierele Porsche vedeți din reportajul video pe care l-am realizat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!