O nouă săptămână, un nou oaspete în studioul NEREDACTAT. De această dată gazda emisiunii, Rodica Ciorănică, va sta la povești cu un interpret care a pășit devreme în lumea muzicii, dar succesul i-a venit mănușă chiar de la primele apariții.

Este tânăr, talentat, carismatic, vesel și puțin „nebun” în sensul bun. Da, Gabriel Nebunu a acceptat provocarea de a vorbi fără #redactări despre carieră, muncă, traume din copilărie, venit, investiții și viața de artist, dincole de scenă.

L-am cunoscut când avea doar 13 ani, și a participat la show-ul „Moldova are Talent”, interpretând una dintre cele mai celebre melodii din repertoriul Zinaidei Julea. Dar, oare câte s-au schimbat după aproape 10 ani de la acel pas important în cariera sa?!

Deseori, Gabriel Nebunu a povestit despre viața sa, însă acum, muzicianul și-a deschis sufletul și a dezvăluit multe lucruri în premieră. Ce anume, vei afla în noua ediție NEREDACTAT, duminică, ora 21:00, pe TV8.

Proiect realizat cu suportul IREX in Moldova și al U.S. Embassy Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!