/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prezență de neuitat, la neREDactat! Cine e artistul care de câțiva ani nu mai este invitat să cânte în orașul natal?

19 septembrie 2021, ora 09:03

O nouă săptămână, un nou oaspete în studioul NEREDACTAT. De această dată gazda emisiunii, Rodica Ciorănică, va sta la povești cu un interpret care a pășit devreme în lumea muzicii, dar succesul i-a venit mănușă chiar de la primele apariții.

Este tânăr, talentat, carismatic, vesel și puțin „nebun” în sensul bun. Da, Gabriel Nebunu a acceptat provocarea de a vorbi fără #redactări despre carieră, muncă, traume din copilărie, venit, investiții și viața de artist, dincole de scenă.

L-am cunoscut când avea doar 13 ani, și a participat la show-ul „Moldova are Talent”, interpretând una dintre cele mai celebre melodii din repertoriul Zinaidei Julea. Dar, oare câte s-au schimbat după aproape 10 ani de la acel pas important în cariera sa?!

Deseori, Gabriel Nebunu a povestit despre viața sa, însă acum, muzicianul și-a deschis sufletul și a dezvăluit multe lucruri în premieră. Ce anume, vei afla în noua ediție NEREDACTAT, duminică, ora 21:00, pe TV8.

Proiect realizat cu suportul IREX in Moldova și al U.S. Embassy Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram