/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

52 de șoferi, prinși beți la volan în acest weekend. Șase au refuzat să treacă testarea alcoolscopică

missing
20 septembrie 2021, ora 14:25

Șofatul în stare de ebrietate rămâne o problemă. Nunai în acest weekend, inspectorii de de securitate publică au tras pe dreapta 52 de șoferi beți. 

40 dintre aceștia se aflau în stare avansată de ebrietate, iar șase au refuzat să treacă testarea alcoolscopică. În urma documentării, alți șase conducători auto s-au ales cu dosare contravenționale.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică 1772 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 233 nu au respectat indicatoarele de semnailizare rutieră.

Au fost semnalate nereguli și în cazul pietonilor. 83 au traversat strada în locuri interzise, iar 106 șoferi nu le-au acordat acestora prioritate, deși potrivit regulamentului circulației rutiere, ar fi trebuit să o facă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram