Șofatul în stare de ebrietate rămâne o problemă. Nunai în acest weekend, inspectorii de de securitate publică au tras pe dreapta 52 de șoferi beți. 

40 dintre aceștia se aflau în stare avansată de ebrietate, iar șase au refuzat să treacă testarea alcoolscopică. În urma documentării, alți șase conducători auto s-au ales cu dosare contravenționale.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică 1772 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 233 nu au respectat indicatoarele de semnailizare rutieră.

Au fost semnalate nereguli și în cazul pietonilor. 83 au traversat strada în locuri interzise, iar 106 șoferi nu le-au acordat acestora prioritate, deși potrivit regulamentului circulației rutiere, ar fi trebuit să o facă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!