Cine sunt Oamenii Gospodari? Răspunsul îl aflați sâmbătă, la 19:45, imediat după buletinul de știri. Până atunci, vedeți cum au avut loc filmările celui mai așteptat serial de comedie din această toamnă.

„Oameni Gospodari” serial de comedie, cu personaje tipice și istorii autentice.

Dima Ițîc, trei luni de zile le-a petrecut pe-un șantier de construcții în Israel ca să câștige bani pentru nunta fiicei sale, care urmează să se mărite, într-o săptămână, cu fiul primarului. Însă, în legătură cu situația epidemiologică din lume, rămâne blocat, într-un sanatoriu din Israel.

Aflându-se în izolare, Ițic încearcă să rezolve problemele care vin peste el ca o avalanșă pe zi ce trece, să își salveze casnicia, să mediteze asupra comportamentului său, să stabilească o relație cu copiii, din viața cărora a absentat și la educația cărora n-a participat.

Situațiile contradictorii, absurde, bizare și totodată foarte veridice și realiste, încercările și provocările la care sunt supuși eroii și o mulțime de evenimente neașteptate ce se vor întâmplă în acest răstimp, te vor ține în suspans!

Regie: Mircea Bobina

Scenariu: Mariana Starciuc

Cu Dumitru Roman, Pave Sîrbu, Ion Jitari, Rodica Mereuță, Cristina Miron …

Proiect realizat de AntHill Production, cu suportul IREX in Moldova și al U.S. Embassy Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!