/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/FOTO/ Imagini din culise: Așa a fost filmat noul serial „Oameni Gospodari”, care va fi difuzat din 25 septembrie, la TV8

20 septembrie 2021, ora 16:47

Cine sunt Oamenii Gospodari? Răspunsul îl aflați sâmbătă, la 19:45, imediat după buletinul de știri. Până atunci, vedeți cum au avut loc filmările celui mai așteptat serial de comedie din această toamnă.

„Oameni Gospodari” serial de comedie, cu personaje tipice și istorii autentice.

Dima Ițîc, trei luni de zile le-a petrecut pe-un șantier de construcții în Israel ca să câștige bani pentru nunta fiicei sale, care urmează să se mărite, într-o săptămână, cu fiul primarului. Însă, în legătură cu situația epidemiologică din lume, rămâne blocat, într-un sanatoriu din Israel.

Aflându-se în izolare, Ițic încearcă să rezolve problemele care vin peste el ca o avalanșă pe zi ce trece, să își salveze casnicia, să mediteze asupra comportamentului său, să stabilească o relație cu copiii, din viața cărora a absentat și la educația cărora n-a participat.

Situațiile contradictorii, absurde, bizare și totodată foarte veridice și realiste, încercările și provocările la care sunt supuși eroii și o mulțime de evenimente neașteptate ce se vor întâmplă în acest răstimp, te vor ține în suspans!

Regie: Mircea Bobina

Scenariu: Mariana Starciuc

Cu Dumitru Roman, Pave Sîrbu, Ion Jitari, Rodica Mereuță, Cristina Miron …

Proiect realizat de AntHill Production, cu suportul IREX in Moldova și al U.S. Embassy Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram