Conflictul dintre primarul Capitalei, Ion Ceban și Guvern pare departe de a ajunge la final. La ședința operativă de astăzi Primăriei, Ceban a acuzat partidul de guvernare că a început o campanie de denigrare a sa, urmărindu-l și șantajându-l. 

„Cât privește efortul celor de la conducere care tare se preocupă de a-mi denigra imaginea. Nu mai este o noutate, stimați colegi, plus în această săptămână am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas, se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul să mă denigreze”, a spus Ion Ceban.

„Nu vă chinuiți să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu. Cheile din cabinetul meu sunt la pază, iar cheia de la ușa casei o pun pe birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică. Chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și să-mi pregătiți percheziții la birou și la domiciliu, eventual cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult, vă invit – welcome! Să știți că rămân indiferent față de acțiunile voastre”, s-a adresat Ion Ceban către „oamenii de la conducere”.

Edilul susține că au fost contractate serviciile unei companii din România, pentru a pune în aplicare strategia de denigrare a imaginii sale.

Solicitați pentru o reacție, reprezentanții partidului de guvernare, PAS, au declarat că nu oferă niciun comentariu.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!