17 loturi de pământ vor fi scoase la vânzare prin licitație de către Primăria municipiului Chișinău. Prețul inițial al terenurilor expuse la concurs variază între 300 mii lei și trei milioane de lei.

Astfel, în data de 8 octombrie 2021, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (mun. Chișinău, str. Bulgară, 43), va avea loc licitația funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău.

La concurs sunt expuse terenuri cu suprafața cuprinsă între 1,6 ari până la 20 ari, cu diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente).

Informăm că la licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

  • cererea în forma stabilită;
  • extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);
  • procura (în cazul participării prin reprezentant);
  • copia actului de identitate;
  • documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Amintim că prima licitație funciară, cu strigare, a fost desfășurată în luna februarie a acestui an. Au fost adjudecate 11 terenuri, în valoare totală de 34,5 milioane lei. Cel mai scump teren vândut la licitație a costat 15 milioane de lei.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!