/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un viitor acasă, în Republica Moldova - Istoria a trei fermieri începători, câștigători ai concursului „Cel mai bun plan de afaceri în domeniul agroalimentar”

20 septembrie 2021, ora 15:31

Un viitor acasă, în Republica Moldova! Este realitatea pe care și-au dorit-o 3 fermieri începători. Daniela Boreț (administrator, SRL PÂINEA BUNICUȚEI, s. Copanca, r. Caușeni), Olga Zaițev  (administrator, SRL APICANDLE, s. Hârbovățul Nou, r. Anenii Noi) și Andrian Dumitraș (director, ÎI DUMITRAȘ ANDRIAN, s. Rublenița, r. Soroca) sunt câștigători ai concursului ”Cel mai bun plan de afaceri în domeniul agroalimentar”, desfășurat în cadrul proiectului Uniunii Europene ”Dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova” (DevRAM), Partea I. ”Creșterea competitivității sectorului agroalimentar prin integrarea acestuia în lanțurile valorice interne şi globale, în special a sectorului culturii de soia”, implementat de Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Centrul Educaţional PRO DIDACTICA şi Asociația Internațională Donau Soja (Austria). 

Granturile obținute au fost destinate procurării de echipament, întru modernizarea și consolidarea afacerilor lansate de curând. 

Poveștile de succes ale celor 3 antreprenori pot servi drept model pentru mulți tineri, îndemnându-i să-și lege destinul profesional de sectorul agroalimentar, să opteze pentru desfășurarea unei activități antreprenoriale cu accent pe agricultura ecologică și standarde de calitate.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.



Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram