Un incident a avut loc în amiaza zilei de astăzi într-un troleibuz de pe ruta nr.22 din Capitală. Un bărbat a fost scos de pasageri cu forța afară, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție. 

Imagini de la locul incidentului au fost publicate de către martori pe rețelele sociale. Din acestea se poate vedea că pasagerii s-au înjurat și s-au îmbrâncit. Individul care nu purta masca a fost scos din troleibuz de către un bărbat în vârstă. La fața locului au intervenit și doi carabinieri.

Mai mult, din acest motiv, troleibuzul a staționat în decurs de zece minute, a precizat purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC).

„Țin sa menționez că șoferi și taxatorii nu sunt agenți constatatori, ei pot doar îndemna pasagerii să își pună o mască de protecție. Carabinierii din stații sunt cei care pot opri, reține troleibuzul și remedia cazul”, a declarat Felicia Rusu.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!