/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Incident într-un troleibuz din Chișinău. Un bărbat a fost scos de pasageri cu forța afară, pentru că nu purta masca de protecție

missing
20 septembrie 2021, ora 18:49

Un incident a avut loc în amiaza zilei de astăzi într-un troleibuz de pe ruta nr.22 din Capitală. Un bărbat a fost scos de pasageri cu forța afară, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție. 

Imagini de la locul incidentului au fost publicate de către martori pe rețelele sociale. Din acestea se poate vedea că pasagerii s-au înjurat și s-au îmbrâncit. Individul care nu purta masca a fost scos din troleibuz de către un bărbat în vârstă. La fața locului au intervenit și doi carabinieri.

Mai mult, din acest motiv, troleibuzul a staționat în decurs de zece minute, a precizat purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC).

„Țin sa menționez că șoferi și taxatorii nu sunt agenți constatatori, ei pot doar îndemna pasagerii să își pună o mască de protecție. Carabinierii din stații sunt cei care pot opri, reține troleibuzul și remedia cazul”, a declarat Felicia Rusu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram