Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 1300 de cazuri de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate 9859 de teste. Din numărul total de cazuri, 30 sunt în rândul lucrătorilor medicali. 

Totodată, 29 sunt de import: patru din Germania, câte trei din Israel, România și Turcia, câte două din Bulgaria, Rusia, Marea Britanie și Ucraina și câte unul din Belgia, Cehia, Danemarca, Egipt, Elveția, Italia, Irlanda și SUA.

Bilanțul cazurilor de COVID – 19 a ajuns, astfel, în țara noastră la 283950.

Din păcate, încă 12 moldoveni au murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus. Victimele aveau între 63 și 88 de ani și sufereau de mai multe maladii grave.

Vestea bună este că alte 725 de persoane s-au vindecat. De la începutul pandemiei, 268.771 persoane s-au tratat de COVID-19.

În prezent, în spitalele din țară sunt internate 1735 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 133 în stare extrem de gravă și 11 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!