Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a desemnat câștigătorii concursului pentru funcția de membru al Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor. Este vorba despre Stela Subotin și Ion Guzun. Pe lângă cei doi, în concurs s-au mai înregistrat alți doi candidați, mai exact Oleg Pantea, conferențiar universitar și avocatul Sergiu Balaban. 

Stela Subotin a fost director la Societatea de Asigurări „Acord Grup”. Potrivit Mold – street, Subotin a exercitat această funcție din iunie 2020 până în august anul curent, când consiliul de administrație a decis să înceteze relațiile de muncă cu Stela Subotin.

Ion Guzun a fost consilier juridic la Centrul de Resurse Juridice din Moldova. A absolvit Liceul „Iulia Hașdeu”. Din 2005 este licențiat în drept, master în drept, ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. În 2010 a fondat împreună cu alți colegi Centrul de Resurse Juridice din Moldova. În 2013 a obținut licența de avocat. Din 2019 este membru al Consiliului de administrare al Asociației „Media Alternativa” – postul de televiziune „TV8”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!