Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans și Iuliana Beregoi au fost premiați la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din România – ,,The Artist Awards”. Alături de artiștii noștri, pe scenă au urcat și nume importante din industria muzicală de peste Prut, cum ar fi: Alina Eremia, INNA sau Killa Fonic. 

„The Artist Awards” ajunge în 2021 la cea de-a treia ediție, iar gala a avut loc în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Timp de două zile, în weekend-ul 18 – 19 septembrie, cei mai apreciați și îndrăgiți artiști moldoveni, români și de talie internațională au oferit momente de neuitat.

Infomusic informează că premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin vot, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul oficial „The Artist Awards” în perioada 24 – 29 august.

Astfel, artiștii noștri au cucerit următoarele premii:

Irina Rimes  – The Female Artist

The Motans – The Artist Awards Stage

Carla’s Dreams – Best song „Simplu și ușor”

Iuliana Beregoi – Audience Award

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova și Primaria Craiova

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!