/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/HOROSCOP/ Este bine ca Racii să evite exagerările de orice fel. Capricornii au nevoie de susținerea familiei

21 septembrie 2021, ora 08:53

Este bine ca Racii să evite exagerările de orice fel. Capricornii au nevoie de susținerea familiei. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți în continuare.

Horoscop Berbec – 21 septembrie 2021: Există riscul să te amăgești singur, doar pentru că ți se pare că împlinirea unor dorințe este mai importantă decât liniștea ta sufletească, cea care, abia atunci când îți lipsește, vezi cât de importantă e.

Horoscop Taur – 21 septembrie 2021: Ești foarte decis să intri în posesia unor bunuri, la modul general, ca să îți asiguri un anumit nivel de trai. Problema nu e această dorință ci motivația care vine din orgoliu sau dintr-o rană a trecutului.

Horoscop Gemeni – 21 septembrie 2021: Este important să ții cont de toate aspectele unei probleme și chiar dacă ești convins că poți face acest lucru de unul singur, tot ar trebui să te sfătuiești cu un apropiat, eventual unul mai experimentat.

Horoscop Rac – 21 septembrie 2021: Este bine să eviți exagerările de orice fel, mai ales atunci când ai de rezolvat o problemă de familie. Ți se pare că dorințele tale sunt ignorate, doar pentru că ceilalți vin cu alte propuneri, posibil mai bune.

Horoscop Leu – 21 septembrie 2021: Ar fi bine să îți ții sub control modul de exprimare, ca să nu ajungi la conflicte inutile cu cei din anturajul apropiat. Este important să menții o oarecare armonie în acest mediu.

Horoscop Fecioară – 21 septembrie 2021: Ești nemulțumit de anumite aspecte ale activității tale de zi cu zi, mai ales de nesiguranța financiară. Poate ar trebui să accepți, măcar în parte, situația, ca să poți căuta soluții realiste.

Horoscop Balanță – 21 septembrie 2021: Ești foarte motivat să faci tot ce trebuie pentru a schimba anumite aspecte ale vieții tale, dar motivațiile tale sunt, în majoritate, negative și asta înseamnă că nu vor dura prea mult.

Horoscop Scorpion – 21 septembrie 2021: Gândurile tale bune, legate de casă și de familei, au șanse să devină realitate, cu condiția să fii sincer cu tine și să accepți anumite pierderi, poate chiar unele destul de dureroase.

Horoscop Săgetător – 21 septembrie 2021: Cei dragi te solicită mai mult decât de obicei, poate chiar peste nivelul care ți se pare acceptabil. Dar vei reuși să găsești o cale de mijloc, dacă vei iniția un dialog sincer și deschis.

Horoscop Capricorn – 21 septembrie 2021: Ai nevoie de susținerea familiei, ca să te simți la adăpost față de capriciile unor superiori sau ale schimbărilor pe care nu le poți prevedea. Apropiații te susțin, dar nu în orice condiții.

Horoscop Vărsător – 21 septembrie 2021: Există riscul să-ți complici viața, fără să-ți dai seama, doar pentru că îți dorești anumite lucruri și nu vrei să ai răbdare pentru a le obține pe căi bătătorite.

Horoscop Pești – 21 septembrie 2021: Partea financiară este importantă în fiecare decizie pe care o iei acum, dar este important să te asiguri că aceste chestiuni nu devin decisive și nu te influențează nepermis de mult.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram