/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Imagini pe care nu le vei vedea la TV. Cum au fost filmate primele două episoade ale emisiunii „Oaspetele Neașteptat”

missing
21 septembrie 2021, ora 14:35

„Oaspetele Neașteptat” este o emisiune culinară în care prezentatorul merge pe la diferite familii, care au o istorie în spate și care inspiră, pentru a le propune să gătească ceva împreună. Între timp, ei discută despre viața gazdei, atingând subiecte importante de relatat societății.

Astfel, în primul episod gazda emisiunii au fost Valeriu Istrati și Anna Maslova, autorii proiectului „Oameni și Cai” – un program în care oamenii și caii pot interacționa unii cu alții.
De asemenea, sunt managerii centrului comunitar EcoVillage din s. Râșcova
și adepții unui mod de viață ecologic.

Ce-a de-a doua gazdă a fost Cristina Miron, instagramer și tik-toker, de asemenea fostă prezentatoare TV. Distruge stereotipuri și încurajează femeile să se accepte și să se iubească așa cum sunt.

Procesul de filmare, atmosfera de pe platou și oamenii din spatele acestui proiect le puteți vedea în video-ul de mai jos:

Urmăriți emisiunea în fiecare sâmbătă, ora 10.00, la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram