După succesul de acum două săptămâni, când a lansat prima ei piesă în limba rusă – „Навсегда”, o colaborare cu celebrul cântăreț din Kazahstan, Jah Khalib, îndrăgita artistă de la Chișinău, Irina Rimes anunță și lansarea unui videoclip. „Las aici piesa asta, dați-o voi mai departe să zboare ca o pasăre, să ajungă la fiecare inimă, să lecuiască răni, să aducă aminte sau să încurajeze să uiți tot”, a scris Irina Rimes pe Facebook. 

În videoclip, interpreta poartă trei ținute. Imaginile au fost filmate în trei locații. În două ore de la lansare, videoclipul a adunat peste 18 mii de vizualizări pe Youtube, iar fanii s-au arătat impresionanți de colaborarea dintre Irina Rimes și Jah Khalib.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!