Doi tineri cu vârstele de 16 și 19 ani din Capitală au fost reținuți de ofițerii Secției Investigare Infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru, fiind suspectați de săvârșirea unui jaf. Suspecții riscă până la șapte ani de închisoare.

Potrivit informațiilor, în noaptea de 14 septembrie, un tânăr de 28 de ani a fost jefuit. Acesta a alertat imediat poliția și a declarat că doi indivizi i-au sustras geanta cu bunuri personale și au fugit de la fața locului. Incidentul s-a produs pe strada M. Varlaam, sectorul Buiucani, iar prejudiciul cauzat victimei este estimat la suma de 3.000 lei.

Prin urmare, în urma măsurilor de investigare, cei doi tineri au fost reținuți. Polițiștii au stabilit că suspecții nu sunt la prima abatere, fiind anterior judecați pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor, ei și-au recunoscut vina.

Oamenii legii cercetează cazul, iar pentru fapta comisă tinerii riscă închisoare de la cinci la șapte ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!