/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Jaf în toiul nopții în Capitală. Un tânăr de 28 de ani s-a adresat la poliție, după ce doi tineri i-au furat trei mii de lei

missing
21 septembrie 2021, ora 12:04

Doi tineri cu vârstele de 16 și 19 ani din Capitală au fost reținuți de ofițerii Secției Investigare Infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru, fiind suspectați de săvârșirea unui jaf. Suspecții riscă până la șapte ani de închisoare.

Potrivit informațiilor, în noaptea de 14 septembrie, un tânăr de 28 de ani a fost jefuit. Acesta a alertat imediat poliția și a declarat că doi indivizi i-au sustras geanta cu bunuri personale și au fugit de la fața locului. Incidentul s-a produs pe strada M. Varlaam, sectorul Buiucani, iar prejudiciul cauzat victimei este estimat la suma de 3.000 lei.

Prin urmare, în urma măsurilor de investigare, cei doi tineri au fost reținuți. Polițiștii au stabilit că suspecții nu sunt la prima abatere, fiind anterior judecați pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor, ei și-au recunoscut vina.

Oamenii legii cercetează cazul, iar pentru fapta comisă tinerii riscă închisoare de la cinci la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram