Călăreaţa ungară Ester Jeles a încetat din viaţă marți la doar 21 de ani, într-un spital din Turcia, ca urmare a rănilor suferite după o căzătură în timpul unei curse care a avut loc la Istanbul, informează cotidianul AS, citează Agerpres.

Ester Jeles a suferit leziuni grave la cap în urma accidentului produs în data de 5 septembrie în timpul unei curse din cadrul Campionatului Mondial de amatori, desfăşurată pe Hipodromul Veliefendi din Istanbul. În ultimele două săptămânii, medicii turci au depus toate eforturile pentru a-i salva viaţa tinerei, fără succes însă.

Jockey Club Turcia a dat publicităţii un comunica în care anunţă această veste tristă, transmiţând totodată condoleanţe familiei şi apropiaţilor sportivei maghiare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!