/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cel mai solicitat și tranzitat punct de trecere a frontierei Leușeni are o nouă conducere

22 septembrie 2021, ora 16:52

Cel mai solicitat și tranzitat punct de trecere a frontierei Leușeni are o nouă conducere – comisar Radu Zănoagă, în calitate de șef și comisar principal Natalia Donțova, șefă-adjunctă. Anunțul a fost făcut de Rosian Vasiloi, șeful Poliției de Frontieră.

„Sunt doi colegi în care am toată încrederea și sunt convins că vor administra corect și operativ orice situație. Ani buni i-au dedicat controlului și supravegherii frontierei de stat, ambii bucurându-se de rezultate bune în activitate. Cu așa oameni vom consolida echipa Poliției de Frontieră, unde profesionalismul și integritatea sunt descrierile principale ale polițiștilor de frontieră”, se arată în mesajul postat de Vasiloi.

De asemenea, șeful Poliției de Frontieră a mai anunțat că a fost finalizată cea de-a doua etapă privind managementul de resurse umane la nivel regional și tactic. Tot el a mai punctat că accentele vor fi puse în continuare pe activarea procesului de profesionalizare, instruire, dotare și dezvoltare instituțională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram