/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cele două puncte mobile de vaccinare continuă să activeze

22 septembrie 2021, ora 08:44

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 22 septembrie, cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, se vor afla în sectorul Ciocana și comuna Trușeni.

Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 32, adiacent Centrul Comercial „Kaufland”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Trușeni, str. Ștefan cel Mare, 1, adiacent Centrul Comercial „Zurzulea”.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii septembrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

În Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare anti COVID-19, s-au administrat peste 1.360.000 doze de ser. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 750 mii de persoane.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram