/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Willie Garson, cunoscut pentru rolul lui Stanford din „Sex and the City”, a decedat

22 septembrie 2021, ora 11:07

Doliu în lumea cinematografiei! Actorul american Willie Garson, cunoscut pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul „Sex and the City”, a murit la vârsta de 57 de ani. Anunțul oficial a fost făcut de fiul lui Willie Garson. În ultimele clipe ale vieţii, actorul a fost înconjurat de familie.

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult” , a scris fiul său, miercuri, pe Instagram.

Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită, dar, potrivit revistei People, actorul suferea de cancer pancreatic.

În serialul de succes produs de HBO, Willie Garson a jucat rolul prietenului şi confidentului lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), iar recent filma pentru spin-off-ul “And Just Like That…”.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey în 1964, Garson a studiat teatrul şi a obţinut un masterat în arte plastice de la Yale School of Drama.

În 1998 a debutat “Sex and the City”, unde Garson l-a interpretat de-a lungul sezoanelor pe Stanford Blatch, rol pe care l-a reluat şi în cele două filme ale francizei. Garson a jucat în peste 70 de filme, printre care “Groundhog Day”, “There’s Something About Mary” şi “Fever Pitch”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram