Doliu în lumea cinematografiei! Actorul american Willie Garson, cunoscut pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul „Sex and the City”, a murit la vârsta de 57 de ani. Anunțul oficial a fost făcut de fiul lui Willie Garson. În ultimele clipe ale vieţii, actorul a fost înconjurat de familie.

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult” , a scris fiul său, miercuri, pe Instagram.

Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită, dar, potrivit revistei People, actorul suferea de cancer pancreatic.

În serialul de succes produs de HBO, Willie Garson a jucat rolul prietenului şi confidentului lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), iar recent filma pentru spin-off-ul „And Just Like That…”.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey în 1964, Garson a studiat teatrul şi a obţinut un masterat în arte plastice de la Yale School of Drama.

În 1998 a debutat „Sex and the City”, unde Garson l-a interpretat de-a lungul sezoanelor pe Stanford Blatch, rol pe care l-a reluat şi în cele două filme ale francizei. Garson a jucat în peste 70 de filme, printre care „Groundhog Day”, „There’s Something About Mary” şi „Fever Pitch”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!