Gemenii încep o nouă etapă pentru sfera sentimentală. Peștii au nevoie de o foarte bună organizare a gândurilor. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos.

Horoscop Berbec – 22 septembrie 2021: Începe să conteze mai mult opinia celuilalt, fie a partenerului de cuplu, a unui apropiat, la fel de important, sau a unui colaborator de neînlocuit. In anumite momente, acesta se va dovedi a fi un lucru bun.

Horoscop Taur – 22 septembrie 2021: Munca și starea de sănătate trec în prim planul atenției tale prin legătura strânsă dintre ele sau prin faptul că una dăunează celeilalte. Va trebui să iei unele măsuri, după ce observi cu atenție problemele care apar.

Horoscop Gemeni – 22 septembrie 2021: Începe o nouă etapă pentru sfera sentimentală, una mai luminoasă, dar și mai frumoasă. Este important să-ți recunoști și să-ți exprimi sentimentele, bineînțeles, într-un mod cât mai delicat.

Horoscop Rac – 22 septembrie 2021: Ca să ai parte de liniștea după care tânjești de mai mult timp, ai nevoie de armonie în familie, atât cât se poate. Începând de astăzi va fi mai ușor să pui în aplicare anumite gânduri și intenții bune, în acest domeniu.

Horoscop Leu – 22 septembrie 2021: Trebuie să recunoști că este mai important să ai relații bune cu apropiații, decât să-ți realizezi anumite planuri. Pe un fond relațional bun, este mai ușor să rezolvi orice problemă, oricât de delicată.

Horoscop Fecioară – 22 septembrie 2021: Partea financiară începe să se descâlcească, dar este un proces de durată, nu ai de ce să te aștepți la rezultate rapide sau spectaculoase.

Horoscop Balanță – 22 septembrie 2021: Îți vine apa la moară și vei observa acest lucru prin faptul că te vei simți mai bine în propria piele și vei face mai puține eforturi pentru a străluci pentru că vei fi remarcat fără aceste eforturi speciale.

Horoscop Scorpion – 22 septembrie 2021: Munca este esențială pentru tine, dar ai nevoie să te axezi pe calitate și nu pe cantitate. Starea de sănătate ar trebui protejată sau recuperată, ca să nu fie un motiv de îngrijorare.

Horoscop Săgetător – 22 septembrie 2021: Poți învăța de la cei dragi cum să te înseninezi în situațiile în care te simți luat pe sus. Aceștia îți vor oferi un exemplu neprețuit sau te vor ajuta prin simpla lor prezență.

Horoscop Capricorn – 22 septembrie 2021: Liniștea din casă ar trebui să conteze mai mult decât orice plan sau realizare măreață. Chiar dacă ție ți se pare că ar trebui să fie invers, de fapt, fără liniște nu te poți bucura de nimic.

Horoscop Vărsător – 22 septembrie 2021: Conflictele cu cei din anturaj, atât cele exprimate cât și cele neexprimate, te pot lăsa cu un gust amar și ar fi bine să încerci să înțelegi de ce sunt atât de mari diferențele dintre părerile tale și ale celorlalți.

Horoscop Pești – 22 septembrie 2021: Ai nevoie de o foarte bună organizare a gândurilor, dorințelor și intențiilor care sunt destinate să-ți facă viața mai bună. Sună ciudat, dar asta înseamnă să-ți setezi corect prioritățile.

Sutsa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!