/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Incendiu la o uscătorie de floarea soarelui din Edineț. Trei echipaje de salvatori au intervenit la fața locului

missing
22 septembrie 2021, ora 10:40

Incendiu la o uscătorie de floarea soarelui din localitatea Bleșteni, raionul Edineț. Trei echipaje de salvatori ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgențe (IGSU) au intervenit la fața locului pentru a opri răspândirea focului. 

Potrivit informațiilor, marți, 21 septembrie, angajații IGSU au stabilit că în rezervorul unui elevator are loc procesul de mocnire a semințelor. Pentru a evita izbucnirea unui incendiu de proporții, pompierii au scos semințele din rezervorul afectat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, 15 tone de semințe de floarea soarelui au fost nimicite, fiind afectate 15% din acoperișul anexat la acoperișul uscătoriei cu suprafața de 20 metri pătrați. În urma supraîncălzirii rezervorului, motorul de la uscătorie a fost afectat.

Circumstanțele și cauza producerii procesului de mocnire urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 29 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram