/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noi detalii din Rusia! Studentul care a omorât mai multe persoane într-o universitate din Perm a rămas fără un picior

missing
22 septembrie 2021, ora 09:43

Studentul Timur Bekmansurov, cel care a omorât și a rănit mai multe persoane într-o universitate din orașul Perm, a fost operat și i-a fost amputat un picior. Potrivit meduza.io, tânărul de 18 ani rămâne în stare extrem de gravă, el se află la spital în secția de terapie intensivă.

Bekmansurov a fost rănit în timpul arestării sale. Inspectorul poliției rutiere Konstantin Kalinin, care a ajuns la fața locului, i-a ordonat atacatorului să arunce arma, dar acesta l-a ignorat. Totuși, în urma acțiunilor desfășurate de ofițer, studentul a fost pus la pământ și imobilizat. Pentru acțiunile sale eroice, Kalinin se va alege cu un premiu din partea statului.

De asemenea, autoritățile vor oferi un suport financiar important pentru familiile celor uciși și răniți în tragedia de la universitatea din Perm. Guvernul rus va aloca aproximativ 18,5 milioane de ruble.

Amintim că luni, 20 septembrie, un student a deschis focul pe terenul universităţii Naţionale de Cercetare din oraşul Perm. Acesta a omorât șase persoane și a rănit alte 24. Tânărul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram