/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Noi numiri și demisii la Guvern! Un secretar a fost eliberat din funcție, iar Cancelaria de Stat s-a ales cu trei angajați noi

missing
22 septembrie 2021, ora 15:54

Noi numiri și demisii la Guvern. În cadrul ședinței de astăzi a Executivului trei persoane s-au ales cu funcții în oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat, iar un secretar a fost eliberat. 

La propunerea ministrului Infrastructurii Andrei Spînu, a fost aprobată eliberarea Lilianei Palii din funcția de secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Tot în cadrul ședinței, a fost aprobată numirea Elenei Covalciuc în funcția de șef-adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, din data de 23 septembrie 2021.

Olga Toderean Crăciun a fost numită în funcția de șef-adjunct al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat din data de 23 septembrie 2021.

Ivan Mihailov a fost numit în funcția de șef-adjunct al Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat din data de 23 septembrie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram