/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Nici amenzile nu-i sperie! Zece șoferi au fost depistați beți la volan în ultimele 24 de ore

missing
22 septembrie 2021, ora 11:33

Nici amenzile nu-i sperie, zece șoferi au fost depistați beți la volan în ultimele 24 de ore de către agenții de patrulare. Șase dintre ei conduceau în stare de ebrietate avansată, iar unul a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

Cazul în care șoferul a refuzat să fie testat cu Drager-ul, deși se simțea un miros puternic de alcool, a avut loc aseară, în jurul orei 18:00, în Comrat. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că șoferul unui Opel s-ar afla in stare de ebrietate la volan și prezintă pericol în trafic.

Polițiștii au stopat, în scurt timp, mașina respectivă. La volan se afla un bărbat de 44 de ani, locuitor al municipiului Comrat. Acesta vizibil se afla în stare de ebrietate, însă a refuzat testarea alcoolscopică.

Cei care refuză să fie testați alcoolscopic, pentru a stabili gradul de alcoolemie, sunt documentați penal conform legislației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram