iTicket te așteaptă să petreci o seară spectaculoasă, alături de interpreta îndrăgită a milioane de oameni. Prestația artistică desăvârșită, te va face să trăiești la maximum cele mai intense sentimente și emoții.

Pe 24 septembrie, de la ora 19:00, pe teritoriul Teatrului Verde vei avea parte de un show extraordinar. Vino să asculți în premieră piese din noul album ”ACASĂ”, dar și alte melodii de top.

Începând cu ora 17:00, la intrare va fi posibilă efectuarea testelor rapide în sumă de 100 lei, pentru cei nevaccinați, care dețin bilet la concert.

Conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 9 septembrie 2021, accesul pe teritoriu (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) va fi permis NUMAI cu prezentarea UNEI dovezi din cele enumerate mai jos:

– Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;

– Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;

– Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.

* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

Bilete în rețeaua iTicket:

https://iticket.md/event/irina-rimes

*Copiii sub 7 ani intră gratuit.

Organizator: iTicket

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!