/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/HOROSCOP/ Taurii au nevoie de liniște ca poată gestiona inteligent problemele de la serviciu. Balanțele sunt în formă astăzi!

23 septembrie 2021, ora 09:11

Taurii au nevoie de liniște ca poată gestiona inteligent problemele de la serviciu. Balanțele sunt în formă astăzi! Ce prognozează astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 23 septembrie 2021: Ai la dispoziție o zi întreagă ca să observi cum anume îți pui piedici singur în calea unor realizări pe care le dorești foarte mult. Poți primi sfaturi de mare preț de la partenerul de cuplu.

Horoscop Taur – 23 septembrie 2021: Ai nevoie de liniște și de o oarecare armonie, ca să poți gestiona inteligent problemele care apar la serviciu. Starea de sănătate se poate îmbunătăți, dar nu de la sine.

Horoscop Gemeni – 23 septembrie 2021: Crește interesul tău pentru pasiuni, plăceri, timp liber, dar și pentru calitatea relațiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a respecta valoarea sentimentelor frumoase care există în viața ta.

Horoscop Rac – 23 septembrie 2021: Începe să conteze orice gest, oricât de mic, pe care vei dori să-l faci față de cei din familie. Armonia se poate reinstala, dar sunt necesare eforturi sincere și permanente.

Horoscop Leu – 23 septembrie 2021: Te orientezi spre cei din anturajul apropiat care ți-ar putea da o mână de ajutor. Numai că ar fi bine să nu-ți faci planuri prea amănunțite, să lași loc pentru unele variații care vor apărea.

Horoscop Fecioară – 23 septembrie 2021: Te consideri îndreptățit să cauți un alt nivel de confort, fizic sau psihic, cum ar fi cel pe care ți-l pot oferi banii câștigați. Nu e un lucru rău, dacă nu sacrifici totul pentru acest scop.

Horoscop Balanță – 23 septembrie 2021: Ești în formă și se vede în tot ce faci, așa că ar fi bine să folosești acest avantaj strategic pentru a netezi asperitățile din relațiile care contează pentru tine.

Horoscop Scorpion – 23 septembrie 2021: Există posibilitatea să începi să descâlcești și cele mai neguroase situații, cu condiția să faci acest lucru cu discreție și respectând limitele bunului-simț.

Horoscop Săgetător – 23 septembrie 2021: Este important să dai curs invitațiilor care vin de la prieteni, dar fără a face sacrificii prea mari, ca să nu ajungi la concluzia că ai oferit mai mult decât trebuia.

Horoscop Capricorn – 23 septembrie 2021: Este important să ții cont de propria intuiție, care te îndeamnă să faci o schimbare pe plan profesional, să cauți o cale de a face un pas înainte. Dar să te asiguri că faci totul corect și echitabil.

Horoscop Vărsător – 23 septembrie 2021: Ai ceva esențial de învățat din felul în care abordează un apropiat problemele delicate. Poate nu vei deveni un etalon de diplomație, dar anumite accente supărătoare vor dispărea.

Horoscop Pești – 23 septembrie 2021: A venit momentul să dai dovadă de înțelepciune atunci când vine vorba de investiții, economii, administrarea sau împărțirea unor bunuri pe care le deții împreună cu familia.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram