/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Tot mai mulţi şoferi sunt indignați de ce se întâmplă practic zilnic lângă liceul Prometeu

missing
23 septembrie 2021, ora 12:18

Unul dintre motivele formării ambuteiajelor în sectorul Buiucani al capitalei a fost identificat de mai multă vreme şi între timp nimic nu s-a schimbat! Este vorba despre haosul din preajma liceului Prometeu şi indiferenţa care se simte acolo.

Iată starea lucrurilor surprinsă în seara zilei de ieri cu o cameră de bord. Pentru că posesorul acesteia nu mai ştie cui să se plângă sau cui să trimită aceste imagini pentru a se lua unele măsuri, a decis să le facă publice pe o reţea de socializare, acolo unde s-a pornit un val de reacţii. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram