Cancelarul german, Angela Merkel a vizitat parcul de păsări din Marlow, unde le-a dat de mâncare papagalilor și perușilor. După ce i-a mâncat semințe din palmă, unul dintre papagali a ciupit-o de deget. Reacția ei a fost pe măsură. Oficialul german s-a speriat, iar momentul nu le-a scăpat fotografilor care l-au imortalizat.

În imagini surprinse de fotografi, Angela Merkel se bucură de faptul că păsările zboară în jurul ei și chiar nu se tem să fie hrănite de ea, scrie Digi24.ro.

Având în mâini pahare cu mei și apă, Merkel a atras mai mulți papagali australieni și peruși. Păsările i s-au așezat pe mâini și chiar pe păr.

23 September 2021, Mecklenburg-Western Pomerania, Marlow: Angela Merkel (CDU), German Chancellor, feeds Australian lorises at Marlow Bird Park. Photo: Georg Wendt/dpa,Image: 633766566, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!