/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Imaginea zilei: Angela Merkel, în parcul de păsări din Marlow. Un papagal a ciupit-o de deget după ce i-a mâncat din palmă

missing
24 septembrie 2021, ora 13:34

Cancelarul german, Angela Merkel a vizitat parcul de păsări din Marlow, unde le-a dat de mâncare papagalilor și perușilor. După ce i-a mâncat semințe din palmă, unul dintre papagali a ciupit-o de deget. Reacția ei a fost pe măsură. Oficialul german s-a speriat, iar momentul nu le-a scăpat fotografilor care l-au imortalizat.

În imagini surprinse de fotografi, Angela Merkel se bucură de faptul că păsările zboară în jurul ei și chiar nu se tem să fie hrănite de ea, scrie Digi24.ro.

Având în mâini pahare cu mei și apă, Merkel a atras mai mulți papagali australieni și peruși. Păsările i s-au așezat pe mâini și chiar pe păr.

23 September 2021, Mecklenburg-Western Pomerania, Marlow: Angela Merkel (CDU), German Chancellor, feeds Australian lorises at Marlow Bird Park. Photo: Georg Wendt/dpa,Image: 633766566, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram