/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/HOROSCOP/ Scorpionii nu ajung la o înțelegere cu partenerul de cuplu. Este important ca Fecioarele să păstreze ordinea și disciplina la locul de muncă

missing
24 septembrie 2021, ora 09:06

Scorpionii nu ajung la o înțelegere cu partenerul de cuplu. Este important ca Fecioarele să păstreze ordinea și disciplina la locul de muncă.

Horoscop Berbec – 24 septembrie 2021: Este un moment bun pentru a pune în practică anumite intenții bune, pe care ți le-ai creionat singur, de a-i încuraja și susține pe unii dintre apropiații tăi.

Horoscop Taur – 24 septembrie 2021: E adevărat că nu este o zi senină, de aceea nu are rost să o înnegurezi și mai mult cu pretenții exagerate față de cei din mediul de la serviciu sau față de cei care îți oferă soluții pentru problemele de sănătate.

Horoscop Gemeni – 24 septembrie 2021: Pot să apară situații delicate, provocate de lipsa unor informații clare, de dorința prea accentuată de libertate a unora sau de revolta altora. Este bine să stai departe de astfel de exagerări.

Horoscop Rac – 24 septembrie 2021: Sunt multe motive de conflict și de a exprima nemulțumirile sus și tare, dar dacă te gândești mai bine, vei înțelege că nu-ți folosește la nimic. Un ton mai calm și mai binevoitor ar putea aduce unele soluții.

Horoscop Leu – 24 septembrie 2021: Chiar dacă vezi că anumite decizii luate de superiori ar putea provoca o nedreptate la adresa ta, ar fi bine să rămâi calm și concentrat pe ce ai de făcut. Să te lași în voia unor emoții negative nu-ți aduce nimic bun.

Horoscop Fecioară – 24 septembrie 2021: Este important să păstrezi ordinea și disciplina la locul de muncă și să îți protejezi starea de sănătate, inclusiv prin evitarea consumului nervos excesiv, nejustificat.

Horoscop Balanță – 24 septembrie 2021: Poate că unele plăceri îți sunt refuzate sau sunt puțin cenzurate, dar nu ai de ce să faci din asta o problemă. E un exercițiu de autocontrol, foarte bun, dacă vei dori să-l faci.

Horoscop Scorpion – 24 septembrie 2021: Este posibil să nu ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă importantă. În loc să te refugiezi în tăcere și refuz, mai bine te ocupi de îmbunătățirea comunicării.

Horoscop Săgetător – 24 septembrie 2021: O problemă de sănătate sau legată de muncă îți poate afecta buna dispoziție, suficient cât să nu mai vrei să fii cumsecade, ca de obicei, iar asta îi va afecta pe toți cei din jur.

Horoscop Capricorn – 24 septembrie 2021: Cei dragi se comportă altfel decât te-ai fi așteptat și asta te poate afecta, poate mai mult decât ar fi cazul. Este important să ții cont de nevoile lor reale, ca să-i înțelegi mai bine.

Horoscop Vărsător – 24 septembrie 2021: Căutările tale, cele destinate să-ți aducă liniștea și confortul dorit în casă și în familie, nu se vor încheia atât de repede pe cât te aștepți și ar fi bine să fii pregătit pentru această situație.

Horoscop Pești – 24 septembrie 2021: Unii dintre apropiați îți pot strica planurile, cu sau fără intenție. Cu puțin mai multă diplomație și cu mult calm, poți discuta cu aceștia tot ce te nemulțumește.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram